HEAD IN THE CLOUDS BUT MY GRAVITY'S CENTERED

Känner ni också att detta inlägg INTE borde handla om min förkylning och att det känns som att SNÄLLA kan hon sluta prata om det, vi fattar hon är sjuk!!! Feel you. Dock känner jag att mitt liv cirkulerar kring detta ämne just nu, och att det mer eller mindre är oundviktigt. Kan däremot säga att det har blivit bättre. Inte så pass mycket att jag är helt frisk, men helt klart framsteg! 
 
Vad händer idag då? Alldeles för mycket känns det som. Jag ska packa, planera inför morgondagen (jag fick den stora äran att vara lekledare), färga hår, laga mat, kolla på hockey, hämta bil OCH gå och lägga mig en rimlig tid. Vad gör jag då? Inget utav de. Ifall jag får tillbaks orken så skulle detta vara gjort på två röda. Är så fruktansvärt excited på detta nyår!

SKAM

Update på förkylningen: Ingen förbättring överhuvudtaget. 
 
Men det sagt så har jag har aaalldeles för mycket fritid just nu och jag har därmed tagit mig igom alla tre säsonger av "Skam" under dom två senaste dagarna. Jag var först så frukansvärt skeptisk till att se serien, men jag kände att NÄ det är så många som pratar om den, så nu ska jag också ta tag i saken och se den. Ångrar jag det? Nä. Men tyckte jag om den? Nä. Imo så är det en väldigt överskattad serie, och ändå är jag en sån sucker för chickflicks. Det var helt klart ett oerhört bra och nytänkade koncept då dom har blandat kulturer, personligheter, religioner, åsikter, sexualiteter osvosv, utan att ens göra en stor grej av det. Det händer oväntade saker titt som tätt och det görs ingen stor grej av det. Fantastiskt. Men det är ändå nånting med hela serien som bara INTE FUNKAR. Jag kan inte ens sätta ord på det egentligen, men det var ingen serie för mig. Ångrar som sagt inte att jag har sett den, men skulle heller inte rekomendera den egentligen.
 

SOMETIMES YOU'VE GOT TO BLEED TO KNOW THAT YOU'RE ALIVE AND HAVE A SOUL

Att försöka sig på att somna igår med denna förkylningen var ett projekt i sig. Jag tog ut både täcke och kudde till vardagsrummet igår då soffan jämt är ett självklart val när mamma inte är hemma, och jag låg och vred och vände på mig från tolv ungefär och somnade inte förän framåt fyra. Inte vart det bättre när jag vaknade vid sju imorse och inte kunde somna om heller. Usch och fy vad less jag är på detta. Kände mig ändå helt okej imorse så jag gick upp och gjorde både té och smoothie (okej att jag låter som att jag har en asbra diet, men that's not the case hurrni!!) och kände att det värsta kanske har passerat ändå. Woah, så fel man kan ha. Resten av dagen har jag spenderat i soffan och kikat på alla avsnitt av "Tova testar vuxenlivet" och hela första säsongen av "Skam" (återkommer ang. det när alla tre säsoner är klar) och har inte haft orken att flytta mig härifrån. Pappa kom förbi med mat förut som forfarande står orörd eftersom att halsen inte alls vill samarbeta. Känner att jag vill ha glass..
 

DÖDA MÖRKRET, TÄND ALLA LJUSEN

 
Vad har jag gjort idag? Ingenting. Eller det är inte riktigt sant, men näst intill. Först och främst har jag dragit på mig århundradets förkylning. Det känns som att jag inte gjort annat än att vara sjuk denhär hösten och jag börjar bli fruktansvärt less på det. Druckit té och tittat på vänner är det som stått på schemat större delen av dagen idag iallafall. Kvällen har jag spenderat med Viktoria på Bite Line (HUR GOTT ENS) och vi  har nästan hunnit pratat öronen av varandra. Det blir lätt så när det går alldeles för många dagar mellan gångerna vi träffas, och det är mycket som hunnit hända under tiden. Väl hemma så vart JVM en självklarhet (Ryssland - Lettland), så jag sitter just nu bänkad framför TVn i myskläder. Njuter av varenda ledig dag jag har!
 
Vet ni då? Jag gjorde klart alla tester som ska göras för min USA resa idag och nu saknas bara "The perfect match". Jag har redan pratat med två supertrevliga familjer, och jag vet inte om det är jag som är för petig eller om det helt enkelt inte klickade från någon sida, men jag har valt att fortsätta leta. Under tiden läser jag på så mycket jag bara kan om resan och allt vad det innebär, samt fyller i all paperwork som ska göras. Jag är så himla taggad på detta och jag vill att saker ska hända nununu!!

GENOM HÅLET I MITT HJÄRTA KOMMER RÄDDNINGEN TILLSLUT

Jag har haft ett helt otroligt 2016. Helt o t r o l i g t. Jag överträffade mig själv och tog studenten med betyg värda att skryta över, jag har lärt känna fantastiska människor som fått mig att se så mycket nya sidor av livet (wow va klyschigt), jag har skaffat mig jobb som jag aldrig i livet trodde skulle vara så roligt som det faktiskt är, jag fixade mitt körkort här på höstkanten och skaffade mig min första tatuering samma dag. Jag har skrikit mig hes på fyra olika konserter, druckit dyra drinkar i London, haft några för många midnight drives med oerhört fina vänner och serverat för många ölglas till folk på sommarens varmaste dagar för att ens komma ihåg hälften.
 
Jag ser folk till höger och vänster som pratar om hur fruktansvärt värdelöst 2016 har varit, men jag kan verkligen inte hålla med. Jag har nog haft ett av de bättre åren hittills och nu ser jag fram emot att lämna 2016 på bästa sätt och inleda ett nytt år med redan nu spännande planer! Fixa till denna blogg är något som ska fixas väldigt snart också, då jag fortfarande är blond på min header och det står att jag är 16 år.