WHY'D YOU ONLY CALL ME WHEN YOU'RE HIGH?

Jag har haft kanske världens sämsta dag egentligen, men har tagit mig igenom dagen med hjälp av Ida och faktumet att jag faktiskt har mitt efterlängtade jullov nu! Min kväll har ganska sammanfattat bestått av filmtittande - har kollat på både Lone Survivor och Max Payne. Den förstnämnda var riktigt bra, medan den andra var något av de sämre jag har sett, usch. Nu ska jag nog ta och sova, och vänta med att vända mitt dygn tills efter jul, ehehe.

IF YOU NEVER SHOOT, YOU'LL NEVER KNOW

Robbers - The 1975
 
Om jag inte sa det tillräckligt tydligt igår så har jag jullov OM TRE DAGAR!!! Förstår ni ens hur välbehövligt det är eller? Guuu. Jag behöver dock köpa både julklappar och nyårsklänning i vekan, men annars har jag ingenting speciellt planerat framöver och det är så skönt! Nu ska jag titta på pll och bada hade jag tänkt, woho!

WE DON'T HAVE TO TAKE OUR CLOTHES OFF TO HAVE A GOOD TIME

Det var alldeles för längesen jag uppdaterade här. Hela hösten har gått och jag får jullov om fyra dagar, och det är helt sjukt att jag redan har tagit mig igenom halva min gymnasietid. Jag har haft en så himla bra höst och bilderna nedanför är bara en liten del av den. Ska försöka få igång bloggen här igen också, hehe.