DE ÄR SVÅRT ATT SITTA STILL NÄR MAN VILL RÄDDA VÄRLDEN

Jag vet inte ens om jag har haft en bra eller dålig vecka. Har varit konstant trött och på ganska halvtaskigt humör, men förutom det så har det varit bra ändå. Igår hade jag matteprov som faktiskt gick bättre än förväntat, så jag är mer än nöjd. Kvällen spenderade jag i stan med David, och kom hem vid sisådär halv fyra. Kan säga att jag somnade dirr mode iallafall. Idag har jag varit på birsta och spenderat precis hela mitt studiebidrag som jag fick typ igår. Ouff.. Haha aja, vad gör man inte för lite nya grejer i garderoben? Min kväll nu ikväll kan samanfattas med Green Street Hooligan & chips. Jag har för övrigt långhelg - är ledig på måndag. Livet ♥

WE'RE GOING NOWHERE

Shadow moses - Bring me the horizon
 
Min kväll igår kan ha varit den mest välbehövliga på väldigt länge. Det blev ioförsig inget plugg, men eftere att ha haft deep talk med både mamma och en väldigt bra vän fram tills halv fem på morgonen så känns det ändå helt okej. Idag så har jag haft en mindre bra dag dock, så jag får hoppas på att det blir bättre imorgon. 

FÖR NÄR EVIGHETEN TAGIT SLUT OCH INGENTING ÄR SOM FÖRUT

Älska mig - Myran Granberg & Robinholta.
 
Jag vet att jag lovade en sum up på sommaren för typ en månad sedan, men när jag hade kommit hem från min sista jobbhelg så vart det så mycket i skolan också åkte jag in på sjukhuset helgen därpå och sen glömde jag det helt enkelt. Nu är det bara bilder som gäller eftersom jag redan har glömt bort hälften av de jag har gjort under sommaren - men jag har ialllafall haft en gryyym sommar mestadels!