SOMETIMES THE SILENCE GUIDE OUR MINDS

Sen vill jag skriva allt jag sett så nån förstår fast inga toner kan förklara hur jag mår.
 
Behöver sommarlov, nya kläder, pengar i massor, en klipptid, ny asgrym musik och allt möjligt. Gå på konsert vill jag också göra typ NU. Fast ne, istället har jag spenerat min lördag framför plugg. Hur mycket jag har fått gjort är ju en annan fråga, men jag har iallafall försökt. Nu tänkte jag titta på film och sen sova. Ni har väl inte glömt att klockan ställs fram en timme inatt också? Puss. 
Så mycket ego. 

JAG ÄR REDO ATT DÖ FÖR ATT KÄNNA ATT JAG LEVER.

Var sjuk hela förra veckan, så förutom att titta på film och läsa några böcker så har jag inte gjort så mycket. Riktigt fint väder har det varit också, så bokläsning i solen och jordgubbsätning har jag väl iallafall hunnit med! Denhär veckan har jag lite för mycket läxor och ingen större ork till att göra dom. Jag behöver påsklov, Stockholm och Emma. Biljetter är bokade iallafall!

BUT THE GHOSTS THAT WE KNEW WILL FLICKER FROM VIEW

Har lyssnat på Mumford & Sons hela helgen och försökt räknat ut hur satan jag kunnat tycka att deras musik inte är något speciellt. Fattar verkligen inte. Har spenderat ungefär halva dagen på birsta och fick med mig så fina kläder hem, så jag är hur nöjd som hellst! Andra halvan av dagen har jag spenderat på biblioteket. Har kommit in i en läsperiod igen och just nu har jag gett mig in på fifty shades triologin. Nu funderar jag på att se 8 mile för ca 1000 gången, slutbattlen där är något out of this world, verkligen. Kan också lägga till att jag är ledig måndag och tisdag, hehehe :)

HOW LONG WILL I LOVE YOU? AS LONG AS STAR ARE ABOVE YOU

Har inte bloggat på två veckor, so sorry.
Vet ni? Jag har färgat håret kycklinggult och har därför blivit tvungen att gå med mössa när det har varit årest hittills varmaste dagar. Dock är det väldigt skönt att snön har försvunnit och man kan skippa vinterjackan, så jag ska egentligen inte klaga. Tänker inte ens försöka säga allt jag har gjort dom senaste två veckorna, men just nu känns det iallafall som jag har det mesta together for once. Nu ska jag fortsätta titta på teenwolf och ravenswood, puss.
Så mycket egobilder, men så äre ibland.

LEAVE ALL THE LIGHTS ON, MAYBE I'LL FIND MY WAY BACK HOME

Ungefär min vecka: Friluftsdag, bad, matteprov, Emma, gymmet, poker och Beatles kväll, LOV, Leon, teenwolf. Föruom matteprovet så har jag haft en riktigt bra vecka. Morgondagen tänkte jag spendera med Emma, Hampus och Felix, vad vi tänkte göra är inte helt planerat, men det blir garanterat bra ändå! Just nu borde jag nog ta och sova, hörs.