OM DU LÄMNADE MIG NU.

Fyller år om två (!!!!!) dagar. Hehe, sweet sixteen :) Ingen aning om vad jag önskar mig though, men så äre ju varje år. Har varit på birsta idag och hittat ca ingenting alls & imorrn tänkte jag städa hela dagen. DET BEHÖVS. Nu: satc ♥
 

WHATEVER YOU'VE BEEN TOLD - YOU'RE WORTH MORE THAN GOLD

Ritat (HAHA). Sprungit. Tittat på film. Haft cp tråkigt. Joråsatt, så har väl ungefär min dag sett ut. 

I SHOT FOR THE SKY, I'M STUCK ON THE GROUND

Kunde inte sova imorse, så vid fem tiden så drog jag på mig springskor och tog ett varv i spåret. Usch vad jag är obekväm med hur lite jag kan sova på nätterna. Nu har jag precis tittat på film (Sandor/slash/Ida) & måste nog tvinga migsjälv att sova ändå! 
 

DU ÄR DE FINASTE JAG VET NÄR ALLT ANNAT HÄR ÄR FALSKT OCH FEL

Har varit med Emma både idag & igår. Idag var vi på bio och såg känn ingen sorg. Filmen var väl inte riktigt så bra jag som förväntat mig, men den var helt okej ändå! Imorgon är ingenting alls planerat, tänkte försöka dra mig ut och springa nåt varv i spåret. Nu tänkte jag sova ilf, så godnatt!

GUESS WE'RE STILL KIDS ON THE RUN

Min gårdag:

I WAS THERE WHEN YOU SAID FOREVER AND ALWAYS

Har spenderat dagen med en saknad vän. Vi har suttit i hamnen och pratat mestadels. Kom hem för sådär två timmar sedan och just nu är jag helt förstörd för jag har inte sovit riktigt dom två senaste nätterna pga alldeles för mycket händer just nu. Menmen :) Imorgon har jag planerat att göra ca ingenting alls.

LET'S JUST SAY IM GOOD AT FAKING SMILES

Har städat i kanske världens mysigaste kläder nästan hela dagen. Maja & jag fixade gomiddag själva eftersom mamma är i Estocolmo och ingen av oss hade middagsplaner. Imorgon tänkte jag vara med min homie & bara mysa ♥ Nu blir det film & sen godnatt.

.

Vad behöver du mig till när du redan har allt? 

I DON'T WANNA HEAR THE SOUND OF LOSING WHAT I'VE NEVER FOUND

Kom hem från Stockholm tidigare idag & jag saknar det redan, haha :( Har varit på grönalund & åkt bra precis allt förutom frittfall, shoppat för pengar jag egentligen inte har, åkt tunnelbana bara för att vi kan, spelat alldeles för mycket spel med en glad Hempa & haft riktigt jävla as kul! Ångrar dock gaaalet mycket att jag inte träffade min fina när jag ändå var där nere, menmen annars har allt varit helt perfect!
Imorgon tänkte jag iallafall åka till mormor & morfar å äta gomat, sen vara med Lina. Åh ♥

ONE WAY OR ANOTHER

är i stockholm dvs jag mobilbloggar vilket är värdelöst. jag har det bäst här och jag bloggar bättre när jag kommer hem!


I'D RATHER LOSE A FIGHT THAN MISS THE WAR

Ätit gomat, pratat om allt, badat & haft jätte mysigt med bästa brudarna hela kvällen. 
Åh så jag har saknat dethär. ♡

ON A WIRE, WE WERE DANCING - TWO KIDS, NO CONSEQUENCES

Har varit med Lina idag - varit på birsta, fotat och sånt. Har haft askul!

COOLA KIDS KAN ALDRIG DÖ

Ångrar inte ett dugg att jag la ut pengar på gatufesten ändå - maskinen & nause var så jääävla bra! Sov hos Lina & åkte hem vid nio imorse, fixade mig & åkte på Charlotte's konfirmation & det vart faktiskt roligare än jag trodde. Har spenderat senaste timmen på telefon med världens bästa, så nu ska jag ta och sova. Godnatt!
Bahamas – Til The Morning

AND I JUST KEEP ON TRYING BUT I DON'T KNOW WHAT FOR

Eftersom att verkligen alla mina kompisar ska vara borta halva lovet typ så ska jag också bort ett tag! Har bestämt Stockholm med Emma nångång i mitten av Juli. Blir grönan, shopping & en hel del tok! Saknar fortdarande mina 3 andra fina vänner dock. Mer och mer för varje dag. MEN SNART SÅ! 
 
Idag är det precis en månad tills jag fyller 16 också, can't wait!