FÖR INNERST INNE VET DOM ATT DOM HAR FEL OCH DU ÄR UNDERBAR

Har varit sjuk hela veckan och ska vara hemma imorgon också. Behöver verkligen inte dehär nu, för att missa fyra skoldagar i rad är rena självmordet. Har ingen ork till att göra någonting alls heller, så att plugga är inget alternativ. Aja, vafan det blir bättre. Varför jag sitter mitt i natten och lyssnar på Fronda är ganska oklart, men jag ska nog ändå ta och sova nu och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar. 
Bild från förra veckan, ni skulle inte ens vilja se en atm bild.

YOU'RE MY WONDERWALL

Att vara hemma från skolan är bara kul då man låtsas att man är sjuk, inte då man faktiskt är det. Jag har levt på att knapra alvedon och halstabletter dom senaste dagarna, och kan bara säga att jag hatar denna förkylningen mer än allt annat i världen just nu. Blir hemma imorgon också, sen får vi se hur det blir på torsdag. Baben på bilderna nedanför fyllde 17 i veckan också. Fick äta tårta utan henne för hon är nuförtiden 35 mil ifrån mig, men what to do liksom. Nu ska jag sovaaa, hörs.

WE CAN MAKE IT TILL THE END

Kvällen blev inte som planerat, så jag har bara tittat på prison break. Förutom det så beskriver bilderna nedanför min fredag ganska bra. Imorgon tänkte jag vara med en saknad vän!

I NEED YOU NOW

Om jag skulle lägga ner lika mycket timmar på att plugga som jag gör med att titta på serier just nu så skulle jag ha A i varenda ämne. Skoja inte ens. Har tagit mig igenom spanska och engelska prov, så nu äre bara matte och historia kvar imorgon. Borde läsa på det igen, men prison break är alldeles för spännande just nu!

EVERYTHING IS MADE TO BE BROKEN

Har fyra prov nästa vecka - matte, spanska del 2, engelska del 2 och historia. Jag borde verkligen plugga just nu, men vad gör jag? Justde, ingenting. Blir så less. Sällan jag ska skjuta upp saker och tro att de kommer gå bra ändå. 
Idag är det samma som förra helgen, alltså är jag ensam hemma. Jag har tittat på Ravenswood och gjort mest bara ingenting. Tänkte gå dra ut, men nej, det snöar för mycket. 
 
Facelooks eller något sånt från senaste veckan. 

DON'T MAKE THIS EASY, I WANT YOU TO MEAN IT

Det händer bra precis ingenting alls på vardagarna. Jag går i skolan, tränar, pluggar & fryser pga det är istiden eller nåt sånt. Det enda kul som har hänt sen sist jag bloggade är att min bästa vän har fyllt 17, annars ingenting. Det är liksom inge kul att läsa om hur otroligt dåligt mitt spanskaprov gick idag, eller om hur jag verkligen hatar dom som kommer till gymmet i jeans och skjorta och lyfter typ 3 gram i vikter och tror att dom är jätte swag. Aja, ska iallafall sova nu, puss babes 

STANDING ON THE ROOFTOPS, EVERYBODY SCREAM YOUR HEART OUT

Eftersom alla i min familj hade annat för sig idag så har jag spenderat kvällen hemma själv. Älskar verkligen det. Har mest bara tittat på film och försökt spela lite gitarr. Just nu toksnöar det och jag sitter i soffan och lyssnar på She is love - Parachute. Jag borde verkligen sova nu och imorgon borde jag plugga. Inget av de kommer förmodligen att hända, menmen.
Jag har riktigt dålig uppdatering också och ska försöka bli bättre på det!

I'VE FALLEN FOR YOUR EYES BUT THEY DON'T KNOW ME YET

Senaste dagarna har bestått av hockey, american horror story, sena skypesamtal, bra musik, Lina, tumblr och kvalitéts tid med pappa. Fick en VS av bestie i julklapp också när hon var här. Är så kär i den! 
 
I början av förra året så fixade jag en burk som jag la ner lappar i där jag skrev bra minnen under året. Det är kanske den bästa idén jag någonsin haft, för vartenda bra minne från 2013 finns med där.
 
Det som spelas mest just nu:
I see fire - Ed Sheeran
When she loved me - Sarah McLachlan
Bullet - Hollywood Undead
Lift off - JAY-Z, Kanye West & Beyoncé
 

CLIMB TO THE ROOF TO SEE IF YOU COULD FLY

Jag har haft ett riktigt bra nyår, en bra vecka och en fruktansvärt bra vän här. Jag och Emma har lyckats vända helt på dygnet också - somnat på morgonen och vaknat på eftermiddagen. Hon åkte hem tidigare idag men som tur är så åker jag snart ner igen. 
 
-