WENDY RUN AWAY WITH ME

Att hoppa och skriksjunga tillsammans med några tusen andra människor, samtidigt som ens favoritpersoner står bara några meter ifrån är något som är helt obeskrivligt. Är så fruktansvärt glad att jag har äntligen, äntligen fått sett dom live efter 5 års väntan. Dom är bara så jävla bäst.
Idag har vi bara gått på stan och tittat (fick med mig 4 såå fina tröjor hem) och ätit middag med Alexander. Sen att sätta sig på tåget hem från Stockholm är lika jobbigt varenda gång, vill aldrig lämna.
Ser ut som jag skelar på sista bilden, men oki.

I'LL GET USED TO THIS EVENTUALLY I KNOW, I KNOW

Att vara ledig från skolan och åka till Stockholm i tre dagar kan vara det bästa som kunde hända just nu, för jag är så skolless så det är äckligt. Imorgon ska jag bara prata med polisen och FN och sen åker jag. Nästa gång jag bloggar så har jag sett kanska världens bästa band live. Ni får ha det så bra tills dess!
 
 

I'D FOLD THEM END OVER END TO BRING YOU CLOSER TO ME

Vad har jag gjort idag? Mest ingenting. Fick sjutss av Emma till skolan, gymmade på idrotten, filmade bilar på samhällskunskapen och slutade vid halv två. Idag hade jag på mig min jacka som jag (pappa) köpte igår och kan bara konstatera att det nog är det bästa köptet jag (pappa) har gjort, är så kär i den. 
Imorgon har jag planerat myskväll med bästavän. Som jag har saknar dessa kvällar!
Bilder från idag. 

WE'RE GONNA TAKE IT TO THE MOON, TAKE IT TO THE STARS

Har ätit tårta och gått runt i finkläder för min syster har fyllt 20 idag. Min världens allra bästa! 
Två veckor nu framöver har vi temaveckor på skolan. Vad det är har jag egentligen ingen aning om, men dom flesta vanliga lektioner utgår så jag är nöjd hursom. Nu ska jag titta på ravenswood och sen försöka sova. Jag och min kusin bjuder på vackra bilder iallafall :):):)
 

FOR THE FIRST TIME IN FOREVER YOU DON'T HAVE TO BE AFRAID

Har så snuskigt dåligt bloggning, så jätte förlåt för det. Jag har skrivit två prov i veckan så nu är jag riktigt värd en ledig dag imorgon. Har ingenting planerat egentligen, borde åka till birsta och titta på lite nya kläder men vi får se vad jag hittar på. På tal om nya kläder så fick ett par vita byxor av Maja förra veckan och köpte ett par svarta idag, såsåså behövligt! Längtar mer än allt till All time low och Stockholm just nu.