FRÅN EN CENSUERAD GENERATION

Har suttit i fyra timmar och försökt få till min historia, svenska, engelska, spanska och idrotts läxa. Jag orkar inte ens. Vem får liksom 5 läxor första veckan.. Annars så är väl allt som vanligt - skoldagarna är onödigt tråkiga (fast Ida och Hannah gör dom 1000 gånger bättre), jag saknar Emma och Emil jämt och mina bästa vänner träffar jag nästan aldrig. Haha hjälp vad sad allting blev. Nu ska jag iallafall titta på pll, sen sova, pusshej :)

IF I COULD HAVE JUST ONE WISH, I'D HAVE YOU BY MY SIDE

Jag vet att jag är duktig på att uppdatera. Har spenderat min lördagskväll framför två filmer. Lagar mat har jag gjort också, dock bara till mig själv eftersom mamma och Maja skulle bort ikväll. Emma ringde precis och gjorde min kväll såå mycket bättre, hua vad jag saknar henne!
Skolan börjar sådär på riktigt på måndag också. Börjar tio eller halv elva fyra dagar i veckan så kan inte klaga på schemat iallafall. Jag får btw min iPad på tisdag . Haha alltså varför ens.

BURN FOR YOU

Vet inte om jag ska ta på mig en jacka eller bara ha tischa. Har verkligen ingen fin jacka, så i guess no jacka.

Hittills verkar det som om att jag har en jätte bra klass, och jag är super nöjd att jag hamnade här (då det tidigare var strul med vart jag skulle gå) även fast det betyder att jag inte får gå med Felicia :( Sitter just nu och väntar på att gå ut till bussen som går om typ 10 minuter. HÖRS!


JAG SKA ALDRIG MER SÄGA SANNINGEN TILL NÅN SOM SAKNAR FÖRMÅGA ATT FÖRSTÅ

Att lämna Stockholm i söndags kändes riktigt trögt. Har verkligen haft en toppen helg & kommer sakna Emma så otroligt mycket. Wearesthlm var faktiskt asroligt, men jag förstår mig dock inte på folk som verkligen inte fattar vart gränser går. Usch. 
 
Hade min första dag på gymnasiet idag & jag tror att dom närmaste tre åren kommer bli helt ok ändå. Klassen & mentorn verkar vara riktigt bra! 

WHAT GOES AROUND COMES AROUND

Ja, jag har sett kungen & drottningen idag. 
Ja, det är tillåtet att skratta.
Ja, jag ville ha kungens autograf.
Tänker nog inte blogga fören jag kommer hem från Stockholm - dvs på måndag. Ingenting speciellt händer ändå just nu. Haha, hörs!

HAR KÄMPAT LÄNGE FÖR BÅDA MEN NU ÄR ORKEN SLUT

Innan jag tar mig iväg till Stockholm så tänkte jag spendera en heldag på birsta imorgon. Var dock på birsta idag också, men känner att jag måste tillbaks! På torsdag ska jag till skolan - träffar nya klassen och sånna saker. Mmm, ja skola på sommarlovet ♥ Nej euw.

IT'S LIKE YOU FEEL HOMESICK TO A PLACE THAT DOESN'T EVEN EXIST

Panic! at the disco - This is gospel.
 
Nu är biljetterna bokade - jag åker alltså till Stockholm över helgen. Wearesthlm, näääk & nimo live, en fin vän, bort från Sundsvall & shopping ♥ Tänkte umgås med två av mina allra bästa imorgon också. Kan knappast få ett bättre slut på ett svinbra sommarlov. 
indoxyl:

❤

DU OM NÅN BORDE FÖRSTÅ ATT MAN INTE GÖR SÅHÄR MOT MIG

Hela mitt huvud är kaos just nu. Behöver någon som bara kan säga att allt kommer bli bra tillslut. 
 
Har däremot haft en kanon vecka med Emma. Jag åker förmodligen ner till henne i veckan också igen & går på wearesthlm på fredag & lördag. WOHO! Annars så börjar skolan om ca en vecka och jag känner mest att jag vill hoppa av gymnasiet innan de ens har börjat. Haha nej det blir säkert bra. Ska bli bättre på att blogga också när jag får tillbaks vanliga rutiner :)
 

SOMEWHERE IN NEVERLAND

Bilderna står pretty much för vad jag har gjort dom senaste dagarna.

JAG VILL ALDRIG ATT DU LÄMNAR MIG. SÄG ALDRIG ALDRIG MEN JAG KOMMER ALDRIG ÄNDRA MIG

Har haft en asbra födelsedag. Jag har verkligen världens bästa vänner och familj. ♥ Fått kanon fina paket, ätit tårta så det räcker och blir över, umgåtts med kusinvitamin hela dagen och umgåtts med några av världens bästa hela kvällen. Det enda som saknas nu är min Emil. 
Imorgon tänke jag nog springa (om det inte blir typ 1000 grader som idag) eller/och sola (om det faktiskt blir 1000 grader som idag). På kvällen ska jag nog vara med Emmy och Emma. Kung!