YOU CAN'T IMAGINE ALL THE PAIN I'M GOING THROUGH WITHOUT YOU

Can't love nobody - Kim Cesarion
 
Fullt lika roligt har det inte varit i Piteå som i Luleå, men med väldigt bra vänner och minst lika bra arbetskamrater så har dagarna gått väldigt fort ändå. Åker iväg imorgon igen och jobbar, och denna gången blir det till Gävle. Hur jag ens orkar är ganska oklart, men det blir fina pengar när allt är klart. 

LIKA TOMMA SOM ORD

Jag åker till Piteå i veckan och jobbar, så någon vidare bra bloggning blir det inte. Ännu en gång så ska det bli så fruktansvärt skönt att åka iväg ett tag. Nuförtiden känns det ändå bara som att jag är på dåligt humör mest hela tiden och jag vet inte ens varför. 

OSÄKERT ATT DU KOMMER IHÅG, ALLT VAR SOM VANLIGT FÖR DIG

Som vanligt - Den svenska björnstammen
 
Trots långa jobbpass, varma dagar och riktigt dålig sömn så har jag haft det så jäkla roligt i Luleå. Jag har jobbat med så himla bra människor och mestadels haft snälla kunder också, så jag är mer än nöjd. Idag har jag sovit bort bra precis hela dagen men ändå är jag trött som tusan nu, så jag ska ta och sova. Imorgon tänkte jag åka in till stan när jag vaknar och sen spendera kvällen med min favorit, så det blir garanterat en bra dag!

TELL ME NO LIES, JUST HOLD ME CLOSE

Vet inte om det är för att jag har sovit väldigt dåligt inatt eller för att jag har inte ätit en riktig måltid på mer än två veckor nu eller om det är nåt annat, men jag är på väldigt, väldigt dåligt humör just nu iallafall. Jag känner att det ska bli mer än skönt att åka bort imorgon och stanna där en vecka för att jobba och ta tag i allt annat när jag kommer hem. Om allting bara kunde ge fan i att vara så svårt hela tiden.

HE'S RIGHT BACK TO BEING MY SOLDIER

'03 Bonnie & Clyde - JAY-Z & Beyoncé
 
Igår vad jag ute på roadtrip med väldigt bra vänner, därav ingen bloggning igår. Kom hem i en helt okej tid men somnade ändå inte fören framåt fem eller så. Vaknade dock vid nio imorse och kunde inte somna om, vad hände där ens? Min dag har jag spenderat med min bästis och åkt karuseller tills varken huvudet eller resten av kroppen knappt hängde med, men hua va roligt de var! Vi var också på birsta tidigare på dagen och jag fick med mig två så himla fina tröjor hem. Är så nöjd och nu är jag så trött, puss hej!

TUSEN, MILJONER, MILJARDER SER OSS FAST DE ÄR SÅ MÖRKT

Jag fyller 17 om precis en månad (eller nu är klockan över tolv, men typ) och jag längtar inte ens dit. Jag menar, vad händer ens när man är 17? INGENTING. Det är bara en såndär mellanålder som egentligen inte behövs. Aja, presenter är ändå alltid roligt, hehe. 
 
Min dag har också varit en såndär dag som egentligen inte behövs, har inte fått någonting vettigt gjort överhuvudtaget. Dock har jag varit trött precis hela dagen och nu när jag faktiskt får sova så är jag hur pigg som hellst.. Blir väl OTH inatt igen så får jag ta tag i mina dygnsrutiner en annan dag. Puss. 
Fina Jamie ♥

DE ÄR BARA ATT FORTSÄTTA KNALLA

Står tillsammans - SödraSidan
 
Har tagit vara på varenda minut som solen varit uppe idag och tillochmed fått en bränna. Eller ja, ni vet en såndär bränna som man är pinsamt stolt över ända tills man träffar en kompis och man inser att ens egen färg inte ens syns jämfört med dens. Aja, förutom det har jag inte gjort så mycket annat - mest bara tagit det lugnt. Borde städa mitt rum, men det är bara dedär med att faktiskt komma igång med det också..

I GET BY WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS

With a little help from my friends - Jim Sturgess
 
Det blev juli idag, hur sjukt är inte de? Det har inte ens varit en enda någolunda varm dag på hela lovet.
I morse tog jag en välbehövlig sovmorgon och låg i sängen till framåt två. Lite senare på dagen åkte jag in till stan och lämnade tillbaks en bok på biblioteket och gick sen och solade. Jag förstår verkligen inte dom som tycker solarium bara är varma och jobbiga, jag älskar att sola! Iallafall så framåt åtta drog jag med mig Emma på en mils powerwalk, så fruktansvärt välbehövligt - både promenaden och att prata med henne om allt möjligt. Vet inte alls vad jag skulle göra utan henne, huahua. Nu ska jag titta på OTH och sen sova. Godnatt!