JAG KAN FÅ DIG NÄR DU VILL

Klockan har egentligen slagit några för många slag för att jag ens ska vara vaken nu och jag ska även upp och jobba om några timmar. Varför är jag vaken då tänker ni? Jo, det har blivit vinter pt. 2 och därmed skottas det snö som aldrig förr utanför mitt fönster. Livet med en enorm (!!!!) parkering nedanför huset..
 
Utöver att vara grinig över traktorer utanför fönstret så trivs jag något så fruktansvärt bra i nya lägenheten. För er som har missat det eller så, så har jag och mamma flyttat till en ny lägenhet i stan. Det är supernära till allt och kom med en utsikt som är to die for. Bilder ska ni få se när alla mina kartonger och ikea-påsar är uppackade, dvs förmodligen inte än på ett tag, haha. Jag ska göra mitt bästa med att få upp allting innan jag gör nästa flytt. 25 dagar ligger min countdown på just nu!!

HOLD ON TIGHT, THIS RIDE IS A WILD ONE

 
Dom kommer sjunga sånger om oss.
Dom kommer göra filmer om oss.
Dom kommer skriva böcker om oss. 
För alltid.
Vi är för alltid. 
 
 
Jag har oerhört fina år bakom mig. Tack.
 

GET UP 'CAUSE THE WORLD HAS LEFT YOU LYING ON THE GROUND

Min helg har väldigt sammanfattat bestått av flytt, jobb, alkohol, jävligt bra sällskap, lite mer flytt, skridskoåkning och bra mat. Inte nog med det så avslutades helgen med att Tyler & Josh vann en Grammy!! Jag kan konstatera att detta varit ännu en väldigt lyckad helg. Idag är det mest bara ta-det-lugnt-och-titta-på-serier-dag. Helt klart värt att ta en ledig dag på en måndag istället för helgen. 

GE MIG HELLRE EN SMUTSIG SANNING ÄN EN REN LÖGN

Visst nämnde jag att jag skulle till Västerås någonting? Jag tror bestämt att jag gjorde det. Där spenderade jag iallafall min helg och jag är mer än glad att jag tog och bokade biljetter dit! Att kramas med Emma och bara prata skit en hel helg över några glas cava var precis vad jag behövde. Jag blev bjuden på så oerhört god mat också, så det inte är sant. Tyvärr tog jag inga bilder på varken Emma eller maten eller någonting alls under resan faktiskt.. Tråkigt. På hemresan gjorde jag ett uppehåll i Stockholm där jag var in och fixade mitt visum, och spenderade sedan resten av dagen med att kika på vinyler och gå på Starbucks. Jag fick med mig en LP och två tröjor hem så det var all worth it! Veckan som följer har/ska jag spendera(t) på jobb. Riktigt roligt! Ser däremot fram emot helgen då jag har både fredagen och lördagen fulla med riktigt bra planer!

I KNOW YOU'RE TRYING TO FIGHT WHEN YOU FEEL LIKE FLYING

Jag har varit på Amabassaden och fått mitt visum godkänt och därmed känns det som ett bra tillfälle att berätta om min resa nu.
 
Jag har sedan jag var 12 år velat flytta. Vart som helst - till en ny stad i Sverige eller till ett land på andra sidan världen, sålänge det var bort härifrån. Efter oändliga samtal om detta med min mamma så fick jag så lov att face the facts att jag hade för stora drömmar för en så liten kropp. Jag nöjde mig med Alnö och är idag så oändligt tacksam att vi inte packade ihop vår lägenhet för 8 år sedan och flyttade härifrån. Jag har varit med om alldeles för mycket bra (och dåligt) här för att vilja byta det mot någonting i världen. 
 
Jag har dock insett att mina drömmar inte alls är för stora längre, så jag tänkte åka iväg och se en liten del av världen. Jag tänkte faktiskt kombinera det bästa av båda världar, d.v.s. jobba och samtidigt upptäcka nya miljöer. Jag tänkte vara au pair i Virginia, USA hos en familj som jag tycker verkar toppen. Imo så kunde det knappast bli bättre. Dagarna kommer att vara fulla av aktiviteter med de tre tjejerna jag ska ta hand om, och på helgerna så tänkte jag försöka uppleva / utforska / lära känna / åka till / prova på / you name it - så mycket jag bara kan. 
 
Planet ifrån Sverige till New York går den 20e mars och första veckan spenderar jag där i NY för att sedan åka ner till Familjen i VA. Hemresan är ännu inte spikad, men jag har hittills bestämt 1 år. Är dock ganska säker på att jag vill stanna 2 år, men vi får se vad som händer! Vill åka nu, helst igår.
 

I'M STILL FACT SHE'S FICTION

Både min instagram och snapchat har varit all about hur bra mitt liv är nu och "wow, titta så bra jag mår" den senaste tiden. Jag har alltid haft så svårt för precis sånna människor. Sånna som skriver att allt är så fantastiskt och carpe diem och SMILE MORE etc etc. Jag har varit stensäker på att det bara är en fasad och att dom inte alls kan gå igenom livet och känna att allt är som en dans på rosor, utan minsta problem. Dock sägs det att man lever och därmed lär varje dag. Well.. Jag har blivit motbevisad och har blivit precis en sån människa som jag alltid haft så svårt för, för livet är fanimig en dans på rosor!!