DAY ONEHUNDREDTEN

Jag har lite news och lite funderingar och lite planer och allt möjligt, so here we go:
 
1. Jag har anmält mig till en kurs här borta, så i slutet på augusti kommer jag att sätta mig i en skolbänk igen, och denna gången är det på ett univesitet i DC. Kursen avslutas med ett besök till Canada och Niagara Fallen. 
 
2. Victoria kommer hit om roughly en månad!!!! Resa och hotell i New York är bokat, och jag sitter och räknar ner dagarna nu. WOW!
 
3. Kommer ni ihåg att jag nämnde semester? Ja, nej jag förstår ifall ni inte gör det, det var ett tag sedan. Jag pratade om semester i slutet på juni, som obviously inte hände, men som nu har ändrats till sexton dagar i mitten på augusti istället. Återkommer med resemål senare när allting är bokat. 
 
4. Jag firade mitt livs första fourth of july i veckan. Jag gjorde amerikansk äppelpaj, åt så oerhört god mat och åkte in till DC för att se fyrverkerier. Jag skulle ge denna dag elva stjärnor av tio möjliga. 
 
5. Jag kom annars är supermycket för födelsedagar, ser nästan inte ens fram emot min tjugo-års dag pga det är knappt någonting att fira här i staterna. Tjugoett är en viktigare ålder här.
 
6. Nu till den stora frågan.. När kommer jag hem igen? Jag står och väger mellan två olika alternativ. Det första är att göra klart mitt år här (8,5 månader till), sedan åka på min resemånad och därefter komma hem i april. Låter helt okej, ellerhur? MEN då kommer vi till alternativ nummer två, vilket inkluderar två år här på andra sidan vattenpölen. Jag fick ett erbjudande om att få åka hem över jul/nyår, stanna två år, få massor med semester nästa sommar och sedan efter 24 månader åka på min resemånad. Jag har ännu inte bestämt mig, så ni får jättegärna komma med för- och nackdelar med alternativen. 

DAY ONEHUNDREDSIX

Jag har överlevt här i mer än hundra dagar nu. Ett hundra dagar. Att jag överlevt är nog dock fel sätt att säga det på, för jag har gjort så mycket mer än bara överlevt. Jag lever verkligen för fullt här borta. Ja, jäklar vad jag lever.