I CAN STILL RECALL OUR LAST SUMMER

Det har varit värsta badvädret idag, jag har gått runt i klänning & allt känns på topp just nu. Jag har fixat en skolavslutnings klänning (två egentligen) och köpt den bästa tröjan jag någonsin har haft - den nedanför, perfekt modell & asfin färg. As you also can see on the pics below så har jag tagit årets första dopp. Det var faktiskt oväntat varmt i vattnet, men jag kom däremot hem med ca 972 myggbett. Just nu är jag trött som ett as pga har fortfarande jetlag (HAHAHA) sen förra helgen. Puss!

THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES

Har alltså varit till Uddevalla i helgen. Det har varit hur kul som hellst och vi träffade massa asgoa människor! Resan började mer eller mindre i kaos då jag, Emmy, Lina och Klara blev själva på en station i Herrljunga pga tåget åkte innan resten hade kommit av. Men annars har hela helgen varit as rolig, så värt 20 timmar på tåg iallafall! 

WITH NOTHING BUT YOUR T-SHIRT ON

Onsdags syslor & egobild.
 

IS THIS HOW MARILYN MONROE FELT?

Jag är jätte solbränd, men alltså älskar denna värme ♥
Lyssnar just nu på kanske världens bästa lista och längtar som en tok till sommarlovet! Har ett prov, två läxförhör, en uppsats, ett konditionstest, en lärarlunch och 14 skoldagar kvar av grundskolan. 
 
Nu - Sex and the city

DU VET ATT HÄLFTEN AV DOM SOM KÄMPAR GÅR UNDER

Honestly, min vecka har varit huuur bra som hellst! Spexfoto, dop, besök till mitt absoluta favoritställe, hockey, nationella (mindre kul), vattenkrig, håkans nya, teater. Slutar nian om mindre än en månad vilket känns helt sjukt, det känns som att jag nyss började på vibacke.. Kommer helt ärligt att sakna min klass och hela skolan. Menmen, snart sommarloooov 

BORN TO DIE

Jag vill ha massa inspiration. Behöver verkligen det just nu! Har precis varit ute och sprungit i finvädret, GALET varmt men såå behövligt. Andra och tredje delen av mattenationella avklarade jag idag och tror faktiskt att de gick ganska bra. Fast de trodde jag på biologin också, HAHAHA.
Jag och mamma var på birsta förut, och jag fick med mig kanske världens finaste klänning hem. Ingen skolavslutningsklänning dock, men den blir kanonfin till dopet i helgen! Just nu borde jag verkligen duscha, men jag ska först se klart dom sista 10 minutrarna av hockeyn (kanada-norge). Otroligt värdelöst inlägg, men whatevs.


DO YOU FEEL COLD AND LOST IN DESPERATION?

Precis hela min värld är upp och ner just nu.


I COULD BE YOUR PERFECT DISASTER, YOU COULD BE MY EVER AFTER

But if you close your eyes, does it almost feel like nothing changed at all?
 
Har lyssnat på Ever after - Marianas Trench gång på gång och jag älskar den lika mycket every time. ÅH ♥ Jag har också insett att jag är i enormt behov av en klänning till skolavslutningen. Alltså jag har tittat verkligen överallt, men det finns absolut ingenstans! Funderar på att åka till birsta imorgon och titta ännu en gång. Kvällen har jag spenderat framför massa hockey! Nu blir det satc iallafall, woho!

I DON'T WANT THIS MOMENT TO EVER END

Gådagen kan ha varit de roligaste jag har gjort på riktigt länge! 
Jag och Emmy fixade oss hos henne, sen kom min familj så vi åt trerätters där. Vi två åkte från Emmy vid nio och sen spendearde jag kvällen med mina allra bästa vänner. Vi satt på en fotbollsplan större delar av kvällen med 6 (?) andra. Det var jätte kul, men dock grisigt kallt! Vid halv tolv hade Emma, Lina och Stina åkt hem så jag och Emmy åkte till vii och träffade några. Det var fortfarande lika kallt så alla som var där bestämde att gå upp till Jesper, så där spenderade jag resten av kvällen och var hemma vid tre. 
Idag har jag däremot gjort bra precis ingenting alls! GODNATT