.


I'M BULLETPROOF - NOTHING TO LOSE, FIRE AWAY

Har suttit ca hela dagen och tittat på skolor i London. Det är lite sen påtänkt nu att söka för ettan, men det kanske blir i tvåan, det beror på stependierna. Utan stependier skulle bara skolkostnaden gå på ca 120.000 kronor och sen ska jag ju leva där också. Så ja, jag får se! 
Har precis sett melodifestivalen. Hua så dåligt de är igentligen!
Nu blir det glee :)

JAG SKULLE KUNNA LEVA UTAN DENDÄR BLICKEN SOM FÅR MIG UR BALANS

Spenderade gårdagen på stan med Lina och Emmy. Hitta världens finaste klänning och jeans. Klänningen var verkligen to die for! Sen åt jag och Emmy pizza, var på gården, planerade lovet osv. Jag åkte hem vid tio och var med min fina resten av kvällen. Onsdagslyx ♡ 
Idag har vi haft so prov som faktiskt gick bättre än jag trodde. Det har varit en lååång dag även fast jag hade sovmorgon och slutade tidigare än vanliga dagar. Usch, hatar torsdagar..
Jag har precis lockat håret och ska nog ta och sova. GODNATT!

JUST 'CAUSE YOU'RE A BIT DEAD INSIDE DOESN'T MEAN YOU'RE NOT THE MOST REAL PERSON I'VE MET IN YEARS

Nej jag gillar inte din stil men du vågar vara annorlunda, det gillar jag.
 
Jag har åkt skridskor hela dagen. Kul men kallt. Fast vi var mest inne på nordic och titta på UF saker. Gratis godis överallt iallafall :) När jag kom hem (vid två) så somnade jag direkt och har sovit till nu. Bra Lina! Nu ska jag bada och göra ansiktsmask och grejer. 

WE COULD BREAK DOWN ANY WALL AND MAKE THIS LOVE POSSIBLE

Alla hjärtans dag idag. För mig betyder det bara vanlig torsdag och alltså att det är fredag imorgon. SÅÅ SKÖNT! Har pluggat hela kvällen (vilket betyder tittat på pretty little liars, smsat med min fina, ätit godis, varit ute och sprungit osv) så nu hoppas jag att jag kan provet imorgon som jag btw måste få minst typ B på. HAHA döda mä. Just nu är jag as trött så funderar helt ärligt på att sova. Godnatt iallafall!

IF I TOLD YOU HOW I FEEL RIGHT NOW, WOULD YOU STAY WITH ME?

Uppdateringen är ganska dålig, ja. Men jag har haft två prov, läxor, två nationella, en syster som fyllt 19 och massa annat denhär veckan! Nästa vecka har jag också två prov, en vårshow som ska ses, läxor, skridskor på idrotten och sånt! Längtar som en tok till sportlovet vecka 10!
Idag har jag däremot inte gjort något alls nästan. Jag har tittat på film mest hela dagen - Torka aldrig tårar utan handskar ♡ SÅÅ FIN! 

VI ÄR FÖRLORARE JAG OCH DU, INGEN AV OSS VÅGAR TALA UT

Somnar med världens leende på läpparna. Godnatt!

LÅT MIG PRESENTERA MIG SJÄLV, JAG ÄR EN TRASIG MACKAPÄR SOM REPARERAR SIG SJÄLV

Det är snöäckeljävlastorm och jag fick seriöst för mig att gå ut och springa. Kunde springa ca 100 meter sen fick jag typ simma mig igenom resten. Fuck allt känner jag mest, haha :( Annars så har jag nationella i svenska imorgon och sitter just nu och typ grinar över de. Vi missar HKn också. Första gången vi faktiskt skulle göra något gott där </3 Aja, har nationella från 8.10 till 12 , sen har vi konf återträff och när jag kommer hem så måste jag städa (jag ser inte ens golvet pga kläder överallt). Alltså blir det en lite mindre rolig dag imorgon. 
HAHAHA VAFAN GJORDE JAG MED LIVET DÅ?????

11 SAKER OM MIG

- Folk som tror för mycket om sig själv är seriöst det vidrigaste som finns.
- Jag brukar skratta mig igenom skräckfilmer pga dom flesta är så förutsägbara.
- När jag var liten ville jag seriöst bli jägare när jag blev stor. HAHAHA
-  Älskar när man hittar en text eller låt som man känner bara liksom stämmer in på livet.
- Jag har ett ärr på magen på ca 1 dm. Euw.
- Jag hör nästan aldrig av mig till folk först. Älskar däremot när folk hör av sig till mig!
- När jag har sovit för lite blir jag irriterad på allt och alla så jag brukar prata med människor så lite som möjligt då.
- Jag pluggar typ alltid till prov endast dagen innan. 
- Pictures of you och Fall for you lär jag aldrig bli less på. Gammalt med så otroligt bra!
- Jag tycker själv att jag är en ganska svår person. Har jätte svårt att berätta för människor 'vem jag är' för jag kan aldrig säga något posetivt och många tycker säkert att jag är attention whore när jag säger massa negativa saker.
- Chickflicks/feelgood filmer är dom bästa!