SAY SOMETHING, I'M GIVING UP ON YOU

Har tittat på Straight to DVD sååå många gånger senaste veckan och längtar som en tok till 18e februari. Det är helt sjukt hur peppad jag är redan nu.
 
Emma kommer hit imorgon (idag) och stannar en vecka. Saknar henne såå mycket, så det ska bli askul. Kommer nog inte bli nån större bloggning dock, men ska försöka få till något inlägg innan nyår iallafall :)
Så fin!

CHRISTMAS LIGHTS LIGHT UP THE STREET, LIGHT UP THE FIREWORKS IN ME

Julafton har varit riktigt bra, trots att min kusin inte var med iår. Jag tycker somsagt inte om mesta sakerna på ett julbord, men det lilla jag faktiskt äter var jätte gott. Mormor kan dehär med att fixa gomat iallafall! Har fått mestadels pengar, men också andra saker.
Mina paket
Två sminkborstar, pincett & lösögonfransar.
Tre ansiktsmasker, två ansiktskrämer & deo.
Locktång, hårinpackning & shampoo/balsam.
Pengar i kuverten & biokort.
Mobilladdare, ljus & bok.
Strumpbyxor & två bandeauer (en rosa också).
 
Detta + två kuddar, iPad skal & godis som inte vart med på bild. 

THIS WORLD AIN'T EXACTLY WHAT MY HEART EXPECTED

Jag måste ju ha världens bästa kusinbarn - så fruktansvärt söta allihopa! Kom hem från Fränsta för ungefär två timmar sen och är så nöjd över att jag har så bra släkt, att jag fått den godaste maten ever och att det är julafton på riktigt imorgon. 
Har dock sån ångest över vad jag ska ha på mig på nyår. Klänning blir kallt som satan och jeans & tröja är så casual. Haha, sånt i-landsproblem.. Det löser sig nog tillslut ändå!

DARLING SO IT GOES, SOME THING ARE MEANT TO BE

Har haft en så bra dag idag. Min storebror har varit här hela kvällen, och jag träffar honom allt för sällan. Verkligen. Imorgon åker vi till Fränsta och firar tidig jul där med pappas sida av släkten. Nu tänkte jag he på en film och sen sova.
Saknar henne lite extra idag.

TVÅTUSENTRETTON

Tänkte skriva om hur fruktansvärt besviken jag är över detta år, men nej. När jag tittar igenom alla bilder och får alla saker ihopsatta så har jag haft ett galet bra år! Har sett Justin Bieber, Maskinen, Näääk & Nimo, Syster Sol, Petter mlf live. Jag har varit till Stockholm 8 gånger, haft grymt kul med mina bästa vänner och träffat många nya, fina vänner. Jag har gått ut grundskolan och har nu redan gått klart en termin på gymnasiet. Jag är så jävla nöjd med mitt 2013.

BECAUSE IT TAKES TWO TO WHISPER QUIETLY

Någon spoilade våran klassfest, så min fredagkväll och första lovdag spenderar jag alltså hemma. Har varit till birsta två gånger bara idag och handlat dom sista julklapparna. Har också hittat finaste nyårsklänningen, men det känns väldigt opraktisk med klänning då, så jag får se hur de blir med det. Imorgon kommer min storebror hit och firar tidig jul eller något, så mysigt!

LIVET ÄR VACKERT - SVART PÅ VITT ÄR GRÅTT

Hade svenska redovisning idag som gick bättre än förväntat, och sen hål på engelskan. Då åkte jag till Ida och vi bakade asgoa chokladrutor till ett knytis på skolan imorgon. Super mysigt! Åkte hem till middagen och har väl i stort sett pluggat sen dess. BARA 6 DAGAR TILL JUL!

I'LL BE THE ONE IF YOU WANT ME TO

Sitter på skolan och vill mest bara hem. Ångrar lite att jag har valt en samhällslinje också. Det är konstant plugg och det är inte ens roliga saker. Får hoppas det blir roligare till våren då vi har mer psykologi och liknande :) Tre dagar, ett tal och två inlämningsuppgifter kvar till jullov iallafall, så det är bara att bita ihop!

IF YOU COULD SEE ME NOW

Dethär måste iallafall har varit den tråkigaste helgen på riktigt länge. Jag har inte gjort någonting alls förutom att ha tittat på musikhjälpen och tittat på film. Dock äre ioförsig galet skönt att inte göra nånting alls också ibland! Imorgon borde jag åka till birsta och hitta julklappar och något fint att ha på mig på både jul och nyår. Har ingen aning om varken vad jag ska köpa för julklappar eller vad jag vill ha på mig. Menmen :)

HÖJ VOLYMEN SÅ HÖGT ATT DET BLIR ÄCKLIGT

Jag har gjort dehär förut, och det inlägget hittar du hääär, men jag har ingenting annat att blogga om så jag gör det igen. Lite om mig:
 
Jag tycker inte ens om typ 95% av det som är på ett julbord.
 
Livet är en schlager var nog min favorit film när jag var mindre. Och Eva & Adam.
 
Jagt var sjukaste Beliebern när jag gick i sexan.
 
 
Detsamma - Thomas Stenström & Allt som är skit - Faråker blir aldrig gamla.
 
Hatar verkligen att planera typ nyår, midsommar, halloween, valborg osv.
 
Dethär med att jag och mina kompisar var ute och fotade VARENDA gång vi var med varandra förut.
 
 
Jag har varit riktigt riktigt kär en gång.
 
Mina favorit nummer är 2 och 81.
 
Jag har haft huuur många hårfärger som hellst.
Blond-mörkblond-mörkbrun-mellanbrun-röd-mörkbrun/röd-ljusbrun/röd-ljusbrun/orange-ljusbrun.

NOT ALL HEROES WEAR CAPES

Vet ni då? JAG SKA SE ALL TIME LOW I FEBRUARI! Biljetter är bokade både till konsert och till Stockholm. Jag vet inte ens hur jag kan skriva ett riktigt inlägg just nu. ASDFGHJKLÄRSÅÅÅGLAD. 
 

ANDAS IN OCH ANDAS UT, ORKAR JAG SÅ ORKAR DU

Saknar allt detta så mycket!

ALL IN ALL YOU'RE JUST ANOTHER BRICK IN THE WALL

Jag vet inte om det är för att det snart är jullov eller för att sammanhållningen i klassen har blivit bättre, men jag har faktiskt gillat att gått till skolan dom senaste två veckorna. Nästa veckas planer är ungefär plugg, tandläkaren, rättegång, svenskatal, lucia, mer plugg och filmkväll. Kan nog bli en bra vecka ändå. 
Min babe kommer till Sundvall över nyår också, can't wait!