I'D RATHER MAKE MISTAKES THAN NOTHING AT ALL

SÅ OTROLIGT JÄVLA CP SNYGG. DÖR.
 
Just nu håller jag på med att fixa ihop lite bilder som senare kommer att hamna på mina väggar. Kul med lite färg och lite mer personlighet i rummet och inte bara tomma, vita, tråkiga väggar.
Imorgon ska jag först ha middagsdejt med Emmy och sen hitta på någonting med bästastevännerna. Vi vet däremot inte alls vad vi ska göra, men det blir garanterat kul ändå! 

WHERE ARE YOU NOW, WHEN I NEED YOU THE MOST?

Förlåtförlåtförlåt för jätte dålig bloggning!
Jag var ju somsagt till stockholm förra veckan med Lina. Åkte i lördags, shoppade, gick på bio, åt gomat + världens bästa frukostar, stressade mellan tunnelbanor/pendeltåg, hade ASKUL! I måndags såg vi Justin Bieber vilket var något av det sjukaste jag har gjort. Jag skrek, grät, sjungde, skrattade och skrek lite till. Ja, såntdär man gör på konserter. Det var absolut bättre än jag hade trott även fast jag helldre skulle ha sett honom för 2 år sen. Fast stämningen på globen var oslagbar. När jag gick därifrån hörde jag nästan ingenting och min röst var totalt borta. Tisdagen var mest bara hemsk. Jag hade ont i magen, halsen gjorde också ont, jag tappade plånboken på stan och sprang från centralen till gallerian 30 minuter innan tåget skulle gå, väl där hittade jag självklart inte plånboken heller. 15 minuter innan tåget skulle gå var jag tillbaks och vi hade ingen aning om vart vi skulle. Hittade tillslut och var där 5 minuter innan tåget gick. Hahaha åh vilka dagar! 

JAG ÄLSKAR ALLT DU HATAR MED DIG SJÄLV

Fick veta igår att jag kom in på mitt förstahandsval på gymnasiet, SÅ glad! 
Igår och idag har jag dragit mig till skolan även fast jag har varit jätte förkyld (ingen feber iallafall) pga har haft nationella i so (geografi). Det har gått helt ok, kunde ha gått bättre men långt ifrån katastrof. Har öppethus på skolan imorgon så kommer inte vara hemma fören typ sju. Euw. Nu blir det satc!

SETTING FIRE TO OUR INSIDES FOR FUN

Våran relation är så trasig den kan bli.
Ingenting blir bättre av massa fancy middagar, pengar och dina misslyckade försök i att låssas bry dig. 
 
Spenderar min lördagkväll framför sex and the city iallafall ♥

YOU CAN'T BLAME SOMEONE FOR WALKING OUT OF YOUR LIFE IF YOU DIDN'T DO ANYTHING TO MAKE THEM STAY

Det som faktiskt får mig att härda igenom domhär veckorna med alla nationella är vetskapen om att jag ska till stockholm om en vecka med bästavännen och att jag går ut grundskolan om ca 2 månader. Helt skjukt! Får veta om jag kommer in på gymnasiet om nån vecka också, otroligt nervöst!
Nu ska jag vara med Emmmmmmy, ska bli bättre på att blogga också!
HAHA nej den är inte överredigerad..

WE'RE NOT BROKEN JUST BENT AND WE CAN LEARN TO LOVE AGAIN

One grain of sand - Ron Pope
The glow - Shannon Saunders
Just give me a reason - P!nk, Nate Ruess
1:a gången - Miss Li
Youth - Daughter
- I ' M  I N  L O V E -
Hittade "ny" musik igår och jag har redan lyssnat mig less på låtarna. Min dag idag har i stort sett bestått av att titta på MTD's videosar, kung rolig kille ju! Färgade håret gjorde jag igår också btw. Ingen större skillnad. Utväxten är borta iallafall. Woaaaap! Nu ska jag antingen titta på film eller gå ut och gå. Det blir förmodligen det förstnämnda..

HOW LONG CAN WE LOOK AT EACHOTHER DOWN THE BARREL OF A GUN?

Jag har iallafall dom bästa vännerna någon någonsin kan ha! Har solat, badat och haft kul med Lina nu två dagar. Hon fyllde btw år igår, så grattis finaste vännen ♡ Igår hade jag mysdag med Emmy - jordgubbar, kladdkaka, glass & film. Idag var jag, Lina, Emma & Emmy ut och åt gomat. Har haft ett hittills asbra lov! Nu är jag jätte trött och borde sova!