VI GJORDE ALLT, DU VAR MIN FÖR STUNDEN

Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck
På mitt rum - Martin Masarov
I fell in love once - Chase Coy
Gammalt men så otroligt bra ♡

I'M FREE - FREE FALLIN'

Äckel dag.
Blir förmodligen hemma imorgon pga är otroligt skolless. Ne skoja, jag har muntligt nationella i matte och 80 minuter HK imorgon, vem vill missa de liksom??? 
Känns som att dehär inlägget är otroligt onödigt, men whatever.

THEY SAY THAT LOVE IS FOREVER, YOUR FOREVER IS ALL THAT I NEED

Sökte somsagt gymnasie igår (bild nedanför) och jag hoppas verkligen att det kommer att bli bra. Jag ville söka SPIN som andrahandsval, men det gick inte för det stog typ "Du har redan valt denna kombination mellan skola och program!" fast Samhälle-Beteendevetenskap och Samhälle-Internationellt är två olika saker, menmen.. 
Idag har jag varit ledig och har inte gjort nånting alls igentligen. Rensat lite kläder och varit ute och sprungit, annars ingenting. Just nu har jag nyss duschat och ska he på H P och sen sova. 

I MISS YOU MORE WHENEVER I THINK ABOUT YOU

Bilder från veckan:
Har sprungit runt på birsta hela dagen och fick med mig ett par byxor och en tröja hem. Ä l s k a r byxorna! Jag fick hem min säng i onsdags och har också köpt en byrå så mitt rum ser ganska anorlunda ut. Är inte helt klart med allt heller. Ska flytta en hylla, sätta upp en annan hylla, ta bort skrivbordet, flytta soffan, sätta upp kort på väggarna, köpa nya gardiner osv.
Ikväll så blir det film/mys/städ kväll och när mamma kommer hem så ska vi boka tågbiljetter och söka gymnasium. Nu: bada!

VI HAR BÅDA GETT ALLT FAST DET KÄNNS SOM ATT EN UTAV OSS INTE GETT NÅGOT ALLS

Denhär veckan: engelska prov, spanska redovisning, svenska läxa, so prov/läxförhör, skridskor på idrotten. Vill lärare seriöst att vi ska dö innan vi ens har hunnit gå ut nian? Förmodligen. 
 

NO MATTER WHAT THEY SAY I'M NOT OVER YOU

Har somsagt spenderat min dag i Nedansjö och bara myst med familjen 

I SHOULDN'T EVEN BE JEALOUS, YOU AREN'T EVEN MINE

Är så otroligt skolless just nu. Är knappt glad över att det blir helg imorgon heller för jag vet att den är över lika fort som den börjat. Jag behöver sommarlov just nu - 10 veckor ledigt, sol, bad, stugan, 16 år osv. 
Imorgon har jag en helt ok dag. Har en muntlig grej på spanskan och superstar på idrotten, annars typ ingenting. Har planerat med Emmy på kvällen så det blir nog bra! På lördag åker jag till Nedansjö och spenderar min helg där. Nu - sova. Godnatt 

KEEP SMILING, KEEP SHINING

Just because it hurts doesn't mean you're gonna die!

Förlåt för förra inlägget.
Jag hade faktiskt en grym dag/kväll igår med mina absolut bästa vänner! Suprice kalas för Emmy blev det vilket innebar pizza, godis, film, deep talk och en massa skratt. Idag så fyller min homo 16 år, så grattis Emma, hoppas du har haft en kanon dag, det är du verkligen värd! Jag själv har spenderat dagen med personen jag älskar mest på denhär jorden. Kom hem för kanske en timme sen, har nyss duschat och nu ska jag sova pga skola imorrn. Godnatt.


I'M ON THE EDGE OF GLORY

Är rent ut sagt så jävla äckel arg just nu. Arg på honom för att han inte förstår. Arg på mig själv för att jag är så otroligt feg. Arg på världenför att den är fel på alla möjliga sätt. Ingenting alls är som jag vill.


JAG SKA VARA SOM FÄRGER SOM BARA SYNS PÅ NATTEN

Skoldagarna är nästan likadana så det blir tråkig bloggning! Det enda roliga jag har gjort är att jag har tagit två nya hål i ena örat tidigare idag. Jag och mamma gick och spontan kollade på priser, när en som jobbar där frågade om jag ville göra det nu så jag tog ett hål där uppe och mamma tyckte att jag borde ta ett till när vi endå höll på eftersom jag har pratat om domdär hålen i snart två år. 
V Ä R D E L Ö S T inlägg. Nu ska jag titta på pretty little liars!

NÅGONFINLÅTTEXT.PALLALIVET

Om jag inte har sagt det tidigare så började ju skolan igår och jag har totalt värdelöst schema. 
Igår somnade jag åtta (!!!!) på kvällen och jag är endå huuuur trött som hellst just nu. Idag har vi haft sammanlagt typ 3 timmars rast och ska ha det varje tisdag. Svårt att ge oss sovmorgon iställe?
 
Ingen bild pga min kamera @ mobilen är sönder. 

NO FREEDOM 'TIL WE'RE EQUAL

Dålig uppdatering? Jo tack jag vet!
Just nu är klockan ungefär halv sju på morgonen och jag vaknade frivilligt nu. Haha, jag har somnat ungefär vid sju/åtta påmorgonen hela lovet annars. Helt sjukt igentligen, menmen:) Ska försöka somna om ett tag till!


THIS IS JUST A JOURNEY, DROP YOUR WORRIES, YOU ARE GONNA TURN OUT FINE

Hur har ditt 2012 varit?
Större delen har varit hur bra som hellst!
Vem har du umgåtts med mest?
Emma, Emmy och Lina mest, annars massa fler också.
Är det något du saknat 2012 som du vill ha 2013?
Nej de är de väl inte :)
Var du gladare eller ledsnare 2012 jämfört med tidigare år?
Gladare, absolut!
Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar?
Well.. Vi kan väl säga båda
Bästa minnet från 2012?
Oj, Lady Gaga, alla födelsedagsfiranden, när jag och Emma åkte och badade mitt i natten, konflägret, Stockholm med fina vänner, Göteborg med familjen, gatufesten, stugan med Sofia. Jag vet inte, jag har hur många bra minnen som hellst.
 
Vem/vilka saknade du?
Jag saknade ingen alls tror jag
Tror du att 2013 kommer bli bättre?
Hoppas det!
Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Mina fina vänner.
Har du några löften inför 2013?
Nej, jag håller endå aldrig sånna typer av löften.
Har du haft ett förhållande under 2012?
Inte officiellt, men ja det har jag.
Vad ser du mest framemot 2013?
Börja gymnasiet
En låt som påminner dig om 2012?
Jetlag - Näääk
Det bästa du har åstadkommit i år?
Höjt några betyg, haha..
Vad hoppas du inträffar 2013?
Jag vet inte riktigt..

YOU ONLY NEED THE LIGHT WHEN IT'S BURNING LOW

Nu ska jag sova för att sedan imorgon spendera dagen på birsta med mamma. 
Ska köpa julklappar till kusinen som i veckan kom hem from Gran Canaria (?) och missade därför julen. Ska också titta på några möbler till mig, woho! G O D N A T T 

JAG VILL KÄNNA KÄNSLAN AV ATT VARA DÄR INGENTING KAN STOPPA MIG

I'm not Rihanna, I don't love the way you lie.
 
Är så otroligt trött så det finns inte! Somnade halv åtta imorse och gick upp vid tolv för att träffa Lina i stan vid ett. Kom hem vid sex och åkte nästan direkt till Nacksta och hämtade Maja. Annars har jag inte gjort så mycket mer, funderar på att titta mer på how I met you mother.